Over Joe's BBQ Smokers

Wij maken stoere barbecues die uw hele leven lang meegaan, omdat ze gemaakt zijn van minimal 5,2 – 6,35 mm dik plaatstaal. Een Amerikaanse barbecue, die echter in Duitland gemaakt wordt. Een degelijk Duits topproduct met Tüv keuring (strengste prodctnormering in de wereld).

A way of life

Grillen en smoken op een Joe’s BBQ smoker is een way of life. Het is echt barbecueën, waarbij u de meesterchef bent, die de barbecue goed opstookt en het vlees, vis of gevogelte barbecuet, grillt of rookt onder de exact juiste temperatuur. Het liefst met indirect vuur, zodat er geen schadelijke vetten verbranden, waarvan de rook (dioxide) weer in het vlees komt.

U houdt van barbecueën en van de producten die er op bereidt worden. Joe’s BBQ smoker kampioens barbecues en zijn er zowel voor de liefhebbende amateur also ook voor de professionele cateraar of chefkok. Wilt u eerst ervaring opdoen met een Joe’s BBQ smoker dan kan dat ook.

BBQ Clinics

Bij The Barbecue Factory worden complete clinics gegeven of kunt u een booking doen voor een groeps- of gezins barbecue uitje. Zij kunnen ook uw catering op een Joe’s BBQ Smoker bij u thuis voor u verzorgen.