Joe's 16" Chuckwagon

Topmodel uit de 16" serie. Een echte chuckwagon, dus een 16" barbecue met extra rookkamer. Barbecue voor de echte liefhebber, die het verstaat om meerdere gerechten op verschillende temperaturen tegelijk te bereiden. De "must have" voor de barbecue fanaat.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 2.995,00

Uw bestelling is in principe binnen 7 werkdagen in huis. Het kan zijn dat een artikel, in tegenstelling tot wat is aangegeven, niet op voorraad is. In dat geval nemen wij contact met u op.

Bel ons voor meer informatie over dit artikel.
06 - 30 90 65 14

Omschrijving

Details

De 16" Chuckwagon is het topmodel uit de 16" serie. Geheel vervaardigd van 6,35 mm plaatstaal, waardoor de temperatuur in de verschillende gaarkamers zeer constant te houden is. Door de optimale vorm is een goede trek gewaarborgd. De Chuckwagon is uiteraard voorzien van 2 roestvrijstalen thermometers, voorplanchet, onderplank en roestvrijstalen grillroosters voor in beide gaarkamers. De verticaal geplaatste gaarkamer maakt het mogelijk om voor grote groepen gerechten te bereiden. Grillen, direct, indirect barbecueen en roken van verschillende soorten gerechten die bereid moeten worden op verschillende temperatuur is mogelijk. De vergrote vuurbox met kookplaat maakt stoken en op temperatuur houden van de barbecue extra makkelijk.

Specificaties

Specificaties

Afmetingen LxBxH 200 x 90 x 200 cm, Grilloppervlakte 100 x 40 cm, 4 etages van 40 cm doorsnede, gewicht 260 kg