Joes 16" Tradition

Een echte Joes BBQ Smoker! Instapmodel gemaakt van 5,2 mm dik plaatstaal. De barbecue komt inclusief roestvrijstalen grillroosters, voorplanchet, bodemplank en schoonmaakschuif. De ijzersterke barbecue is voorzien van de originele roestvrijstalen Joes thermometer. Uiteraard een echt Joes BBQ Smoker product van Duitse makelij, genummerd en TuV gecertificeerd.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.050,00

Uw bestelling is in principe binnen 7 werkdagen in huis. Het kan zijn dat een artikel, in tegenstelling tot wat is aangegeven, niet op voorraad is. In dat geval nemen wij contact met u op.

Bel ons voor meer informatie over dit artikel.
06 - 30 90 65 14

Omschrijving

Details

Het instapmodel barbecue en smoker van Joes BBQ Smoker gemaakt van onverwoestbaar 5,2 mm dik plaatstaal. Dit is een echte smoker die zowel direct als indirect barbecueen en roken mogelijk maakt. Te stoken met kolen, maar bij voorkeur met hout. Zowel warm als koud roken (pellets) is mogelijk op deze barbecue. De barbecue komt inclusief roestvrijstalen grillroosters, voorplanchet, bodemplank en schoonmaakschuif. De ijzersterke barbecue is voorzien van de originele roestvrijstalen Joes thermometer. Uiteraard een echt Joes BBQ Smoker product van Duitse makelij, genummerd en TuV gecertificeerd.

Specificaties

Specificaties

Afmetingen LxBxH 145 x 60 x 140 cm, Grilloppervlakte 70 x 40 cm, gewicht 110 kg